Stäng
ALLT INOM LÅS OCH SÄKERHET, MED BÄSTA SERVICE!
Leverans till:
Sverige Sverige (SEK)

Elektroniska cylindrar

Den kompakta SALTO Neo-cylindern är utformad för dörrar där det inte är möjligt eller nödvändigt att montera en elektronisk dörrbladsläsare. Den kan installeras på standarddörrar, serverrack, grindar, skåp, elektriska strömställare, skjutdörrar och liknande. Den finns i många olika modeller som passar nästan alla slags dörrstandarder över hela världen - från Europa till Skandinavien, från Asien till Amerika och Australien.

Tack vare SALTO Neo-cylinderns teknik kan vi erbjuda våra kunder, systemoperatörer och installatörer nya upplevelser och möjligheten att ansluta nyckellöst öppning. SALTO Neo-cylindern har bättre funktionalitet och större prestandakapacitet, vilket möjliggör för företag att ansluta till sitt lokala nätverk via avancerad SVN-teknik eller molnet med SALTO KS-plattformen.

Detta elektroniska cylinderlås passar för alla typer dörrar i alla typer av byggnader och tillhandahåller en lättanvänd elektronisk låsplattform som integrerar alla fysiska säkerhetsbehov genom smarta, trådlösa och batteridrivna cylindrar, vilket ger systemoperatörerna den senaste informationen om användartillträde för praktiskt taget alla dörrar i en anläggning.


Sortering:
Artiklar per sida:
4 artiklar
4 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan