.
Leverans till:
Sverige (SEK)

Bild - Bostadsrätts föreningar, hbrf.nu , Right Light i Sverige AB, brf732e, Boliss AB Brf Mälartrion

Säkerhetslösningar till bostadsrättsföreningar

För bostadsrättsföreningar - BRF / Företag, hyresgästföreningar, hrf, fastighetsförvaltare

 

Vi har igenom åren utfört många arbeten och försett många bostadsrättsföreningar med rätt produkter med mängder av nöjda kunder som följd.  Kontakta oss gärna om du har några funderingar. Vi utför arbeten i hela Mälardalen men har samarbetspartners i hela Sverige.

 

Låssystem - assalåssytem, evva, triton, neptun, ggpextra, alfa

Ett låssystem består av ett antal olika låscylindrar som är kodade till- sammans, men kan ha olika behörighet. Kontroll och säkerhet är helt avgörande och fördelarna med låssystemet är bland annat:

• En person, en nyckel
• Enklare kontroll och översikt över vem som har tillträde till vilken dörr
• Kontroll på utlämnade nycklar och nyckelkopiering

Nya moderna låssytem har nu blivit tillgängliga och ger massor av ny funktionalitet som t.ex:

FLEX
Borttappad lägenhetsnyckel? Enkelt att lösa!
• Skaffa en ny omgång flex-nycklar
• Första gången dessa används spärras den gamla nyckeln bort
• Lägenhetsnyckel kan Flexas 3ggr
• Huvudnycklar kan också flexas
• Ingen omläggning behövs = prisvänligt

Har ni ett föråldrat system kan ni vinna mycket på att uppgradera till t.ex. ett system från EVVA, ASSA eller PextraPlus. 

22:00

• Lägenhetsservice på hyresgästens villkor
• Hyresgästen ställer cylindern i serviceläge den dag som underhåll i lägenheten skall utföras
• Fastighetsägarens servicenyckel kan nu låsa upp och låsa dörren
• Hyresgästen återställer cylindern i normalläge – Endast lägenhetsägarens egen nycklar kan låsa upp och låsa dörren

 

 

EVVAS, EPS Profil, EVVAs EPS, Låssystem

EPS profilen är EVVAs senaste tillskott, en stark produkt med patent fram till år 2026. Den ger driftmässiga besparingar på längre sikt och bättre skydd mot otillåten kopiering av nycklar.

Med EVVA EPS är kombinationsmöjligheterna många och det gör att teknologin är särskilt lämplig till stora komplexa system.

Förutom den traditionella spärrfunktionen i låscylindern med över- och understift, finns det en helt fristående spärrfunktion i den unika sidskenan som arbetar utan fjäderbelastning. Detta ger hög driftsäkerhet, minimalt slitage med ökad livslängd som följd.

 

ASSA Triton 5900-serien, högsta mekaniska säkerhetsnivå, verksamheter, byggnader, högsäkerhetscylindrar, systemcylindrar, funktionscylindrar


ASSA Triton 5900-serien är en högsäkerhetscylinder på högsta mekaniska säkerhetsnivå och rekommenderas för alla typer av verksamheter och byggnader. Inom systemet finns möjlighet att projektera högsäkerhetscylindrar, systemcylindrar och funktionscylindrar. Högsäkerhetscylindrar är borr- och dyrkskyddade och uppfyller av försäkringsbolag ställda krav. Båda cylindertyperna är designade för att uppfylla krav för PATENTERAD nyckelkontroll.

Gege pExtra, sågtandade nyckelns, "Flat-delningen" , cylindern, nyckel, cylinder

Gege pExtra+ nycklar är som standard tillverkade med den speciella "Flat-delningen" som tar bort den tradionellt sågtandade nyckelns vassa kanter. "Flat-delningen" ger mjuk och fin gång i cylindern samt förlänger livsländen på både nyckel och cylinder. 

På Gege pExtra+ har vi höjt dyrk- och manipulationsskyddet ytterligare på alla cylindrar som kan ingå i Godkänd låsenhet enligt SS3522, genom ett magnetstift i kombination med ett härdat stift.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan