Telefonnummer: 010 550 23 00 - Telefontider: 09:00 - 15:00 - Lunchstängt: 12:00 - 13:00
Leverans till:
Sverige (SEK)

[widgettitle]

Smarta lås, vad är det?

Smarta lås är ett samlingsnamn på elektroniska och digitala lås. Smarta lås kan vara uppkopplade via app till internet vilket gör det möjligt för den boende att, på distans låsa upp för bekanta, hantverkare eller bud. De flesta smarta lås har kodlås, kontaktlösa brickor, eller tags. Vissa nyttjar fingeravtrycksteknik för att du bara med hjälp av ditt finger ska kunna låsa upp.Via appen kan du också ha koll på om t.ex. barnen kommit hem ifrån skolan, om ytterdörren är låst eller om svärmor är på besök så att du kan jobba lite extra!

Lösningar med ett uppkopplat kodlås med brickor och/eller fingeravtrycksavläsning kan dessutom underlätta betydligt för de som har en funktionsnedsättning eller liknande besvär.

De smarta hemmen ger användarna en mer automatiserad vardag där de kan släcka lampor, låsa eller låsa upp dörrar, stänga av eluttag, höja eller sänka termostaten, hantera ljudanläggningen, hantera tvn, se vad som sker via övervakningskameran, tala med de som vistas i hemmet via övervakningssystemets högtalare, titta till barnvakten, ta reda på statusen i kyl och frys...
Och hela tiden tillkommer funktioner till det smarta hemmet...

För företag som får leveranser i tid och otid, så är ett smart lås en betydligt kostnadseffektivare lösning än att någon stackare ska behöva sitta och vänta på en leverans som kanske kommer.
Då är det ju betydligt smidigare att de ringer dig när de är på plats så att du via er app kan låsa upp för budet eller att du har lagt in en temporär engångskod som avaktiveras.

Tillbaka till Frågor och svar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan