Stäng
ALLT INOM LÅS & SÄKERHET, MED BÄSTA SERVICE!
Leverans till:
Sverige Sverige (SEK)
Abus

Abus Återförsäljare

Om Abus

Den Tyska koncernen ABUS, som är en ledande producent av innovativa säkerhetslösningar har i över 90 år arbetat utifrån grundidén om att säkerhet beror på kvalitet. ABUS, som i dag är en global koncern, grundades i Tyskland i 1924 under namnet August Bremicker und Söhne. Koncernen har i dag över 3 000 medarbetare som utvecklar, producerar och levererar säkerhetslösningar. Filosofin om att säkerhet beror på kvalitet, genomsyrar alla produkter från ABUS.

I de Nordiska länderna representeras ABUS av två dotterbolag:

ABUS Scandinavia AB som i Sverige och Finland i huvudsak arbetar med försäljning och rådgivning inom områden som: mekanisk säkring, hänglås, beslag och egendomssäkerhet.

ABUS-Gruppen Nordic A/S i Danmark arbetar huvudsakligen med försäljning och rådgivning inom koncernens olika affärsområden i Skandinavien - Säkerhet Hemma, Mobil Säkerhet och Fastighetsskydd. ABUS-Gruppen Nordic A/S och ABUS Scandinavia AB arbetar också i övriga affärsområden i Sverige, Norge och Finland.

I ABUS-gruppen ingår företagen: ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG, ABUS Pfaffenhain GmbH och ABUS Seccor GmbH


Sortering:
Artiklar per sida:
156 artiklar
156 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan