Telefonnummer: 010 550 23 00 - Telefontider: 09:00 - 15:00 - Lunchstängt: 12:00 - 13:00
Leverans till:
Sverige (SEK)

Betalningsvillkor

KORTBETALNING – SMIDIGT OCH SÄKERT

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU.
Vi använder Svea Bank AB hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. 

Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard,  Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. 

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade.
Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

FAKTURA

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Bank AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Låsgiganten överlåtna till Svea Bank AB. 

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. 

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.
Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

DELBETALNING

Genom vårt samarbete med Svea Bank AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. 

Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. 

Allmänna villkor för kontokredit hittar du här

Allmänna villkor för konto hittar du här

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %. 

SWISH

Genomför ditt köp med betalning genom Swish. När betalningen är godkänd kommer ett mail med Swish-numret, glöm inte att skriva ordernumret i Meddelande-fältet. Notera att du även måste ha ett giltigt Bank-id installerat för att kunna genomföra ett köp genom Swish.

DIREKTBETALNING

Man kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen sker genom en säker anslutning via TRUSTLY.

.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan