Stäng
ALLT INOM LÅS OCH SÄKERHET, MED BÄSTA SERVICE!
Leverans till:
Sverige Sverige (SEK)
CDVI

Låsgiganten är en Återförsäljare för CDVI

CDVI Sweden AB ingår i CDVI koncernen, ett internationellt företag inom säkerhetsbranschen (access solutions). Koncernen har kontor och fabriker i över 10 länder på fem kontinenter och omsätter över 400 MSEK. Huvudkontoret ligger i Paris och tre av fabrikerna ligger utanför Paris. Under 2015 firade vi 30-års jubileum som internationell tillverkare. Vi tillverkar alla produkter i egna fabriker i Frankrike och Italien. Vi är en av få tillverkare av elektromagneter där produktionen ligger i Europa (Frankrike). Utvecklingen av alla produkter sker inom koncernen i Frankrike, Italien, Tyskland och Kanada.

Kvalitet är ett ledord och CDVI Sweden har lång erfarenhet av att marknadsföra ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom främst passersystem, dörrautomatiker, kodlås, IR-system, radiosändare/mottagare och elektromagneter. Sedan bolaget startade har företaget erbjudit högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Vi sätter kunden i centrum och strävar efter att hålla hög kvalitet inom alla områden - från forskning och utveckling till marknadsföring och kundsupport.


Sortering:
Artiklar per sida:
70 artiklar
70 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan