Telefonnummer: 010 550 23 00 - Telefontider: 09:00 - 15:00 - Lunchstängt: 12:00 - 13:00
Leverans till:
Sverige (SEK)
Nivex Topsafe

Nivex Topsafe

Om oss

Orden KUNSKAP, KVALITET OCH SERVICE är grunden till det som idag är Nivex Topsafe AB. Nivex Topsafe har arbetat med säkerhetsskåp (det vi i dagligt tal kallar för Kassaskåp) och säkerhetsrelaterade produkter i över 40år. 

Vi är en slimmad organisation som alltid gör vårt yttersta för att ge våra kunder bästa tänkbara service. Tack vare lång erfarenhet och ett brinnande intresse för Säkerhetsskåp känner vi oss trygga i att hjälpa våra kunder att välja rätt skåp efter deras behov. Säkerhetsskåpet / Kassaskåpet är den sista "utposten" vid en oönskad händelse som tex inbrott eller brand. Det är viktigt att vara förberedd och se till att göra det svårt för en obehörig och oönskad inbrottstjuv.

Nivex Topsafe finns representerade med försäljning och service över hela landet. Vi har egna lager och kontor i så väl Göteborg som Skåne. I våra lokaler lagerhåller vi drygt 2000 skåp, lås och artiklar vilket gör det möjligt för oss att säga att vi har ett av marknadens bredaste och mest fulltäckande sortiment. Tack vare våra stora lager vågar vi sticka ut hakan och säga att vi från mottagen order till levererad produkt är en av de snabbaste leverantörerna på marknaden.

Nivex Topsafe arbetar med alla typer av ”Kassaskåp” t ex Säkerhetsskåp, Nyckelskåp, Nyckelgömmor, Brandklassade Stöldskyddsskåp S2, Dokumentskåp, Arkivskåp/Vertikalskåp, Värdeskåp, Medicinskåp och Stöldfördröjandeskåp m.m. Top Safe äger certifikaten på flertalet av sina produkter och har exklusiva avtal med alla sina leverantörer.

Har ni frågor eller funderingar ser vi gärna att ni kontaktar oss så att vi kan hjälpa till efter bästa förmåga.


Sortering:
Artiklar per sida:
48 artiklar
48 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan