Telefonnummer: 010 550 23 00 - Telefontider: 09:00 - 15:00 - Lunchstängt: 12:00 - 13:00
Leverans till:
Sverige (SEK)
StepLock

Stendals El AB

STEP Elektriska lås är ett varumärke tillhörande det västeråsbaserade företaget Stendals El AB, ofta refererade till som StepLock. Företaget grundades 1974 av Jan Stendal efter att han uppmärksammat ett behov av att stärka säkerheten i Sveriges gruvindustri. Deras första produkt var ett elektriskt lås som kunde säkerställa att grindarna till gruvschaktens hissar automatiskt hölls låsta när hissarna inte stod i gruvgångarnas öppningar. Låset fick namnet STEP 1. Sedan dess har företaget utvecklat många innovativa produkter och deras fokus är inte längre begränsat till gruvbranschen.

Idag är företaget marknadsledande i Skandinavien på elslutbleck men produktsortimentet innefattar också automatiska kantreglar, elektriska skåplås, ellås för industriportar, eltryckeslås, monteringsstolpar, motorlås, regelelslutbleck och utanpåliggande lås och finns monterade i allt från banker till flerbostadshus, fängelser, kontor, köpcenter, sjukhus och skolor.

Vad alla deras produkter har gemensamt är att de utvecklats och producerats i Sverige med fokus på funktionalitet och hållbarhet. Alla led i produktutvecklingen är kvalitetssäkrade.


Sortering:
Artiklar per sida:
410 artiklar
410 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan