Stäng
ALLT INOM LÅS & SÄKERHET, MED BÄSTA SERVICE!
Leverans till:
Sverige Sverige (SEK)
Steplock

Låsgiganten är återförsäljare av Step elektriska lås

Om Steplock

Från gruvindustrin till marknadsledande på elslutbleck

 

Jan Stendal grundade Stendals El AB 1974 efter att ha sett ett behov av att stärka säkerheten i Sveriges gruvindustri. Lösningen var ett elektriskt styrt lås som såg till att grinden automatiskt var låst när gruvschaktets hiss inte stod i gruvgångens öppning. Det blev företagets första ellås, STEP 1.

Fler lås togs fram och de rejäla konstruktionerna blev snabbt populära. Många gruvor i Sverige och utomlands driftsattes och automatiserades med teknik från Stendals El AB. Samtidigt lades grunden till de värderingar om kännetecknar företaget än idag: alltid högsta funktionalitet och kvalitet.

 

Marknadsledande på elslutbleck

Idag är inriktningen flyttad från en smal nisch av lås för gruvbranschen, till att vara marknadsledande i Skandinavien på elektriska slutbleck med lösningar för alla typer av dörrmiljöer. Produktsortimentet innefattar förutom elslutbleck även eltryckeslås, ellås för industriportar, automatiska kantreglar och elektriska skåplås.

Huvudkontor och produktionsanläggning finns under samma tak i Västerås, vilket skapar en möjlighet att kvalitetssäkra alla led i produktutvecklingen. Våra försäljningskontor finns i Västerås, Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Trelleborg. I slutet av 2018 etablerades även StepLock Norway AS. Distributionen av våra produkter sker i första hand via kompetenta återförsäljare som finns runt om i hela Skandinavien.


Sortering:
Artiklar per sida:
199 artiklar
199 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
google8202d3f44864d63d.html